Tandblegning

Tandblegning i Vejle

Tandblegning er en metode, der bruges til at få tænderne til at se lysere og hvidere ud. Den indebærer normalt brug af kemikalier som hydrogenperoxid, der trænger ind i tændernes overflade og fjerner pletter og misfarvninger, hvilket giver dig et mere strålende smil.

Med alderen kan tænderne blive mørkere, og det forværres, hvis der indtages mange farverige mad- og drikkevarer som f.eks. kaffe, eller hvis du ryger.

Ønsker du at slippe af med misfarvninger og opnå et flottere smil via tandblegning? Så tøv ikke med at komme forbi vores tandklinik i Vejle. Vi har flere kunder fra Horsens, Kolding og mange andre nærliggende områder. Du er mere end velkommen.

Tandblegning via hjemmeblegning metoden

På klinikken bruger vi behandlingsmetoden hjemmeblegning, der er en skånsom og sikker behandling, der giver det mest holdbare resultat.

Til hjemmeblegning tages der aftryk af tænderne i begge kæber og derefter fremstilles to blegeskinner, som passer præcist til netop dine tænder. Herefter møder du på klinikken og får instruktion i, hvordan skinnerne skal bruges hjemme for et godt resultat.

Resultatets holdbarhed afhænger af, hvor meget farverig mad og drikke der indtages samt af rygning, men behandlingen holder op til flere år. Hvis man senere ønsker at genopfriske blegningen, bruger man skinnerne igen og supplerer med noget mere gel, som ikke er dyrt.

Pas på dårlige og farlige alternativer

Du har måske bemærket, at nogle tandlæger tilbyder intensiv kortvarig blegning på f.eks. 1 time, men denne type blegning bliver hurtig mørk igen.

Standardløsninger til hjemmeblegning, som nogen køber på nettet, er meget usikre. Skinnen passer ikke præcist nok til tænderne, så gelen kan løbe ud og skade tandkødet. Derfor fraråder vi, gør det selv løsninger.

Vi sikrer dig et flot og holdbart resultat til en skarp pris.

Book en tid til tandblegning i dag

Ønsker du en sikker oplevelse og et nydeligt smil uden misfarvninger? Så få udført din tandblegning i vores klinik i Vejle. Din komfort er altid en høj prioritet for os og med vores behandling vil du altid ende med et flot resultat.

Ring i dag og book en tid på 75821125. Du kan også skrive til os ved at udfylde kontaktformularen her på siden eller ved at skrive direkte til kontakt@tandvejle.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig frem til et bedre smil.