Tandblegning

Med alderen kan tænderne blive mørkere, og det forværres hvis der indtages mange farverige mad- og drikkevarer, eller hvis du ryger. Tandblegning gør tænderne hvidere og giver et flot kosmetisk resultat.

Et holdbart og sikkert resultat

På klinikken bruger vi behandlingsmetoden hjemmeblegning, der er en skånsom og sikker behandling, der giver det mest holdbare resultat.

Til hjemmeblegning tages der aftryk af tænderne i begge kæber og derefter fremstilles to blegeskinner, som passer præcist til netop dine tænder. Herefter møder du på klinikken og får instruktion i, hvordan skinnerne skal bruges hjemme for et godt resultat.

Holdbarhed af resultatet afhænger af, hvor meget farverig mad- og drikke der indtages samt af rygning, men behandlingen holder op til flere år. Hvis man senere ønsker at genopfriske blegningen, bruger man skinnerne igen og supplerer med noget mere gel, som ikke er dyrt.

Pas på dårlige og farlige alternativer

Du har måske bemærket, at nogen tilbyder intensiv kortvarig blegning på f.eks. 1 time, men denne type blegning bliver hurtig mørk igen. Standartløsninger til hjemmeblegning, som nogen køber på nettet er meget usikre. Skinnen passer ikke præcist nok til tænderne, så gelen kan løbe ud og skade tandkødet. Derfor fraråder vi, gør det selv løsninger.

Vi sikrer dig et flot og holdbart resultat til en skarp pris.

Kom i kontakt med os:

Kontakt os idag for mere information, eller for at lave en aftale.

Der kan være mange spørgsmål. Vi er klar til at besvare dem alle.

Du kan skrive til os eller ringe på
tlf.: 75821125

Behagelig og god atmosfære. Rolige omgivelser (hvis man er lidt nervøs)
Venligt personale / god velkomst.

Selvfølgelig god tandlæge. Kunde de sidste 30 år – tilfreds 🙂

Brita Thuesen

Kontakt

Vi er klar til at hjælpe dig