Tandimplantater

Et tandimplantat er en kunstig rod af metallet titanium, som indsættes i kæbebenet, hvor de naturlige tænder mangler. Ovenpå implantatet anbringer man en krone, hvis man skal erstatte én tand, eller en bro hvis man skal erstatte flere tænder.

En god metode til at genskabe tænder

Et implantat er en meget flot og naturtro erstatning som sidder fast og føles som ens egne tænder. Hvis den tand der skal erstattes sidder et synligt sted, så fremstilles der en midlertidig løsning, så tanden ikke skal mangle kosmetisk.

Behandlingens forløb

Vi informerer dig grundigt gennem hele forløbet, så du altid føler dig tryg og velorienteret. Vi samarbejder med en specialuddannet kirurgisk tandlæge, når implantatet skal isættes. Den specialuddannede tandlæge har en meget stor erfaring og varetager derfor denne operation på allerbedste måde. Den resterende del af implantatbehandlingen foretages her på klinikken. Implantatet skal vokse fast i kæbeknoglen, hvorfor forløbet ofte strækker sig over et halvt år.

Kom i kontakt med os:

Kontakt os idag for mere information, eller for at lave en aftale.

Der kan være mange spørgsmål. Vi er klar til at besvare dem alle.

Du kan skrive til os eller ringe på
tlf.: 75821125

Har fået Hanne Lemche til Tandlæge. Jeg oplever en super god service i hele tandklinikken.

Hanne er meget faglig kompetent. Hun er grundig og god til at forklare og indrage mig i behandlingen. Hun har et smilende og behageligt væsen og tager hensyn til min tandlægeskræk. Jeg føler mig tryg ved at  gå til tandlæge. Samtidigt er det fornuftige priser.

Er super glad for, at Hanne er blevet min faste tandlæge.

Birgitte Zellweger

Kontakt

Vi er klar til at hjælpe dig