Tandlægeskræk

Der er desværre rigtig mange mennesker, der ikke bryder sig om at gå til tandlæge.

Det kan vi godt forstå, for munden er et meget følsomt sted, og vores tænder betyder meget for vores udseende og velvære. For at komme af med din tandlægeskræk er det vigtigt at finde en tandlæge, som du har tillid til og god kemi med. Det afhjælper nervøsiteten.

Vi tager dig seriøst og fokuserer på det, der kan hjælpe dig

Vi har gode erfaringer med, at vi sammen kan finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig, hvis du fortæller os om dine bekymringer for at komme til tandlæge. Det er helt i orden at være bekymret og nervøs, og det er utroligt vigtigt, at vi får talt om lige netop det, som bekymrer dig. Hos os er der ingen, som slår det hen eller ikke har tid til at tale tingene igennem.

Vi oplever meget ofte, at vores patienter kommer af med deres tandlægeskræk, når de kommer til os. Vi tager os tiden til at gå forløbet igennem sammen med dig, og vi er så varsomme som muligt i vores behandlinger.

For nogle er det vigtigt, at vide præcis, hvad der skal ske trin for trin, andre vil helst have musik i ørerne og lukkede øjne, og nogle har glæde af lidt afslappende medicin før de har deres tandlægetid. Det handler om at du bliver så tryg som muligt.

Kom endelig og få en snak med os om, hvad der bekymrer dig, så vi kan finde den bedste løsning sammen.