Tandprotese

Tandprotese i Vejle

En tandprotese er en erstatning for manglende tænder i munden. Protesen ligner almindelige tænder og kan tages ind og ud af munden. Har du behov for at få erstattet nogle tænder? Vi har en klinik i Vejle nær Horsens og Kolding. Du er mere end velkommen, uanset om der er tale om få tænder eller hele tandsættet.

Forskellige typer tandproteser

Der findes forskellige typer at proteser alt efter, hvor mange tænder der skal erstattes, de bevarede tænders tilstand og økonomi.

En delprotese er aftagelig og erstatter en eller flere tænder i over- eller undermunden. Den fremstilles oftest med små metalbøjler, der støtter dine egne tænder og giver en stærk protese. Der er også mulighed for at lave en mere fleksibel protese uden metal.

En helprotese erstatter alle tænder i enten over- eller undermunden og bliver også i daglig tale kaldt for et gebis. En helprotese er egnet, såfremt du er tandløs eller hvis dine tænder er så skadede, at de ikke kan bevares.

Rengøring af tandprotese

Uanset om du har en helprotese eller delprotese, er det afgørende at du sørger for at få rengjort din protese grundigt og jævnligt. Du kan købe en speciel tandbørste til proteser. Har du yderligere spørgsmål til din rengøring af tandprotesen, kan du altid spørge vores dygtige tandteknikere. Vi sørger altid for at rådgive vores patienter på bedste vis, så I får det meste ud af jeres tandproteser.

Gode råd hvis du bruger tandprotese

  • Børst din tandprotese omhyggeligt to gange dagligt.
  • Plej dine gummer mindst to gange dagligt ved hjælp af en blød tandbørste.
  • Skyl din tandprotese og mund efter hvert måltid for at fjerne eventuelle madrester.
  • Hvis du ikke sover med din protese, skal du opbevare den tørt og ikke i et glas vand

Book tid til at få tilpasset en tandprotese

Ønsker du en sikker oplevelse og et smukt smil med den perfekte tandprotese? Så få tilpasset din nuværende eller en helt ny tandprotese i vores klinik i Vejle. Din komfort er altid vores højeste prioritet, og med vores professionelle tilgang sikrer vi, at du får et naturligt og behageligt resultat.

Ring i dag og book en tid på 75821125. Du kan også kontakte os ved at udfylde kontaktformularen her på siden eller ved at skrive direkte til kontakt@tandvejle.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at opnå det perfekte smil med din nye tandprotese.